If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
То брат вкус няма ама жигулови стопове и брони на спринт си е ......... много гадно. И волана със спортен
От 146-цата няма какво да вземеш. Двигатела е единственото
На спринта предно окачване става от 33-ка
Някои части от таблото на 33 се присаждат в това на спринт за да заработи спринтовото.
От таблото ми трябват само фарове и уредите, другото всичко излиза навън. От смола съм изграждал спойлери за мотор, предполагам че ще успея да донаправя и едно табло, колата ще е за да върви, не да е хубава вътре. Всичко ще се прави за функционалност. (само да успея да намеря купе )
на спринта скоростомера отдолу е с индикации, а оборотомера е комплект с нивото на бензина. няма 33-ка с такива уреди.
тия спринтове са играчка-плачка. ако има ръжда, липси по интериора и проблеми с тоците, работата е много дебела.
тия спринтове са играчка-плачка. ако има ръжда, липси по интериора и проблеми с тоците, работата е много дебела.
именно такъв екземпляр си търся, за да оставя само инсталация за двигателя и фаровете. А за километраж, оборотомер и тн има купища афтърмаркет,дето да си ги монтираш където искаш, въобще не искам да гоня оригиналната визия вътре в колата, тя си е била чудесна преди 30 години
ясно, но спринтовете без ръжда са рядкост и струват майка си и баща си. останалите екземпляри са леш.
ако искаш истинска алфа /не фиат под прикритие/ с боксер мотор, която можеш да ползваш като нормална кола всекидневно и да не те разори, варианта е само 33 3-та серия и то от последните години на производство.
тоя спринт беше и в търновско по едно време и пак с мераци за възстановяване. просто е адски уморен и затова си сменя собствениците. извървял си е пътя според мен.
Някакво развитие има ли тук? Май "надъхването" е в повече.
Аз си търся човек да купим едни Спринт на партия.
Спринта е първа серия, без брони за съжаление. Колата има страхотен волан Moto Lita.
От колата ми трябват решетка, фарове и стопове.
Ако на някой са му нужни окачвания, 1.7 мотор с карбуратори и скорости, да казва.
Купето не става за абсолютно нищо, калниците са хубави.
Надъхването беше достатъчно, ходих на огледи, дори и гараж приготвих, но междувременно влязох на друго място с много пари и това ме блокира отвсякъде. Нямам желание да взимам кола, която да гние при мен. Решил съм ,взема ли я - почвам я в деня щом се оправят документите с поне 3000лв. гръб. Дори и парите бях приготвил с идеята юни месец тази кола да излезе от гаража... Почти всеки ден се сещам и се ядосвам, че немога да правя нищо за момента
Comment